Ce ne transmite corona virus? Trebuie sa fim atenți dar sa nu uităm sa ne trăim viața în continuare

ČO NÁM UKÁZALA KORONA? BUĎME OPATRNÍ, ALE NEZABÚDAJME SA TEŠIŤ

Trăim vremuri speciale. Cu doar câteva zile în urmă, Europa era un loc pe Pământ care nu cunoștea restricții. Granițele nu existau, călătoriile nu au fost niciodată mai ieftine și problemele - dacă era cazul - erau numite în mod obișnuit provocări. Magazinul nostru electronic a fost similar. Din ce în ce mai multe piețe se deschideau, familia clienților noștri a crescut încântător și cu greu am putea să ne amintim o zi fără să avem o idee care să ne ducă afacerile un pic mai departe.

Cât de ușor ar fi pentru noi toți dacă nu am  fi cunoscut virusul corona... Știți, momentele bune sunt întotdeauna ușor de reținut, dar trebuie să trăim pentru astăzi, pentru că astăzi avem provocări - foarte reale.

COVID-19 și măsurile noastre

Este minunat și ne bucurăm cu adevărat, nu doar ca vanzători că, în aceste timpuri neclare, dorința oamenilor de a avea lucruri frumoase și de calitate nu a scăzut. Și aceasta este provocarea numărul unu pentru noi - să vă putem îndeplini dorințele chiar și acum, când părăsirea propriului domiciliu a devenit o problemă.

Ne bucurăm că furnizorii noștri, fără de care nu am putea funcționa, lucrează în condiții normale și datorită lor putem livra comenzile dumneavoastră. Incredibil, termenele de livrare a mărfii sunt practic neschimbate. Sunt peste 4.000 de produse în stoc gata pentru expedierea imediată și alte 7.000 disponibile la comandă.

Desigur, pe măsură ce ceasurile, ochelarii de soare sau bijuteriile ajung la domiciliul dumneavoastră, trebuie să treacă prin mai multe mâini pentru care ar trebui să putem să ne asumăm responsabilitatea. Am dori să vă asigurăm că măsurile din compania noastră sunt suficient de stricte și că facem totul pentru dumneavoastră și pentru siguranța dumneavoastră. Lucrăm consecvent în halate, cu mănuși și dezinfectarea este tratată cu foarte multă seriozitate, chiar dacă în conformitate cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), capacitatea coronavirusului de a supraviețui pe obiecte neînsuflețite este mult mai mică decât pe suprafețele care se potrivesc ciclului său de reproducere.Siguranța înainte de toate.

Vorbind despre măsuri, nu îi putem omite pe cei pe care îi numim cu mândrie sufletul companiei noastre - colegii noștri, colegii noștri externi. Ne dăm seama cât importantă este munca depusa de ei. Le datorăm mii de mulțumiri. În același timp, le facem o promisiune referitor la regimul de austeritate la care, fără să vrem, vom fi obligați să îl aplicăm, ei vor fi ultimii care vor trebui să-i simtă consecințele.

Așteptați livrarea? Pregătiți-vă responsabil

Deși OMS este o autoritate în care avem încredere din toată inima, nu strică să facem și mai mult. Dacă este posibil, vă recomandăm să plătiți cu cardul de credit pentru a evita plățile cash la livrare. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați și să protejați și persoana de la care primiți expedierea. Folosiți propriul pix pentru a semna formularul de acceptare, purtați mănuși și mască, vă veți bucura la fel de mult când veți primi coletul și reusiți în acest fel să vă protejați. Ei bine, cu siguranță se merită.

Cu toate acestea, întrucât coronavirusul a schimbat cursul vieții noastre obișnuite și a influențat anumite procese, vă solicităm îngăduință dacă livrarea dvs. este ușor întârziată. Fiecare pas de precauție este important, iar companiile de transport au sprijinul nostru complet în aplicarea lor.

Ce trebuie sa stiți despre achizițiile făcute de la noi:

  • Situația nu are niciun impact asupra calității serviciilor oferite. Amintiți-vă, suntem încă aici pentru dumneavoastră.
  • Acceptăm și expediem comenzi ca și până acum.
  • Vă recomandăm să plătiți prin card sau de transfer bancar.
  • Vă rugăm să aveți răbdare dacă livrarea dvs. este ușor întârziată
  • Avem în continuare, până la 12 luni pentru a înlocui articolele neutilizate
  • Veți primi în continuare servicii VIP gratuite și garanție extinsă pentru articole care nu sunt pe stoc
  • Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la info@proceasuri.ro sau 0758655708


Vă mulțumim pentru comanda dvs.

Juraj Bednár, CEO proCeasuri.ro