Ceasuri /  Încetare contract

Încetare contract

Încetare contract

1.      Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul în primele 14 zile de la livrarea produsului. Mai mult decât atât, noi oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 12 luni (în aceleași condiții legale privind perioada de 14 zile).

2.      Cumpărătorul are obligația ca în această perioadă să despacheteze produsul și să îl testeze într-un mod similar ca și când l-ar cumpăra de la un magazin central, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al produsului.

3.      Termenul pentru încetare contract începe din ziua în care cumpărătorul sau o persoană terță a acestuia (cu excepția transportatorului) a preluat produsele comandate.

4.      Cumpărătorul poate rezilia contractul de achiziție referitor la cumpărarea de bunuri, chiar înainte de începerea perioadei de reziliere.

5.      Rezilierea contractului este solicitată de către cumpărător în formă scrisă, printr-un alt mijloc de comunicare sau cu ajutorul formularului - Formular de retragere din contract.

6.      Cumpărătorul este obligat să îi livreze vânzătorului comanda completă, inclusiv documentația completă, produsul nedeteriorat iar dacă este posibil în ambalaj original și neutilizat.

7.      Se recomandă asigurarea bunurilor. Vânzătorul nu acceptă coletele ramburs. Vânzătorul este obligat să returneze fără întârziere cumpărătorului toate plățile primite de către acesta pe baza contractului de achiziție (sau în legătură cu acesta) într-un termen de 14 zile începând cu ziua primirii notificării de reziliere a contractului.

8.      Vânzătorul este obligat să restituie cumpărătorului prețul de achiziție pentru bunurile comandate prin aceeași modalitate de plată, pentru care a optat cumpărătorul atunci când a plasat comanda (în cazul în care cumpărătorul și vânzătorul nu au stabilit altfel), astfel cumpărătorului să nu îi fie percepute alte taxe suplimentare.

9.      Cumpărătorul nu poate rezilia contractul de achiziție în cazul în care:

a)      Vânzarea produsului a fost concepută după o cerință specială a consumatorului, comenzi personalizate sau produse destinate unui anumit consumator.

b)      Vânzarea produsului, care a fost după încheierea contractului de achiziție și după livrarea produsului de către vânzător la cumpărător montat, asamblat sau folosit în așa fel, încât restaurarea de către vânzător în faza faza lui inițială nu este posibilă fără un angajament sporit și costuri suplimentare.

12 luni pentru înlocuirea produsului:

Noi oferim o perioadă limită de 12 luni pentru înlocuirea produsului. Această perioadă limită este destinată tuturor celor care cumpără ceasuri sau bijterii ca și cadou. În cazul în care produsul comandat nu o să vă îndeplinească cerințele, îl înlocuim în primele 12 luni cu un alt produs. Produsul care urmează să fie înlocuit în acest termen de 12 luni de la primire, trebuie să nu fie utilizat sau purtat, să nu prezinte semne de uzură și trebuie să fie returnat cu toate accesoriile cu care acesta a fost livrat.

Împreună cu produsul pentru înlocuire trimiteți și acest formular completat: Formular pentru înlocuire produs Formular pentru schimbarea produselor