Aveți grijă, dar nu uitați să vă bucurați de viața în fiecare zi 😷🙂 Suntem întotdeauna aici pentru voi, contați pe noi! Mai multe informatii aici

Neactiv

Acest produs nu este disponibil momentan. Dacă sunteți interesat, contactați-ne pe info@proceasuri.ro sau cu ajutorul formularului de contact. Vom verifica disponibilitatea și vă vom contacta.

Poate vă interesează:

DESCRIERE

Marcă FOSSIL
Colecţie Smartwatches
Model FTW4025
Culoarea negru
Mecanism Încărcare USB
Rezistent la apă 50M/5ATM
Geam mineral
Tipul bărbați
Tip digital

Curea

Materialul plastic
Tipul închiderii Închidere standard
Lăţimea curelei 22 mm

Carcasă

Culoare carcasă ton negru
Material oțel inoxidabil
Diametru 42 mm
Grosimea 12,5 mm
Forma rotund

Ambalare

  • ambalaj original FOSSIL
  • garanție oficială
  • pânză de curățare gratuită

Funcții

Alarmă, Fusul orar automat, Custom goal tracking, Google Pay, Ecran tactil, Iluminare LED, Microfon, Monitor de activitate, Music Control, Music Storage, GPS nedistribuit, Notificări, Design cu cadran personalizabil, Încărcare rapidă USB, Urmărirea activităţii inimii, Ceas smart, Cronometru
Descrierea detaliată a funcțiilor

De ce să cumperi de pe proCeasuri.ro

  • Doar ceasuri, bijuterii, ochelari şi accesorii originale
  • Livrare express până în 48 ore
  • Majoritatea ceasurilor, bijuterilor, ochelarilor se află în stocul propriu
  • Ajustarea gratuită a brățării /curelei
  • Peste 15 ani de experiență
  • Companie internațională
  • Servis VIP şi garanţie prelungită

Compari.ro - ghid autentic de shopping

Descrierea detaliată a funcțiilor

Material carcasă: oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil din oțel inoxidabil 316L este un material foarte durabil care nu poate fi practic distrus. Este greu (nu se îndoaie), colorat, antialergic (nu reacționează cu fluidele corporale și prin urmare nu se eliberează componente ale metalului în piele și corp) și are o suprafață anticorozivă (suprafața este rezistentă la oxidare și coroziune, apă dulce și sărată).

Mecanism: Încărcare USB

Acumulatorul ceasului este încărcat cu un cablu USB. Sursa de alimentare poate fi un încărcător de rețea, un laptop sau o baterie externă.

Materialul curelei: plastic

De mai multe ori este din cauciuc sau rășină de silicon. Acest tip de curea este caracterizat printr-o flexibilitate ridicată, este hipoalergenic, rezistent la apă si nu absoarbe transpiratia. Nu răcește și se adaptează bine la forma încheieturii mâinii.

Alarmă

Ceasul dispune și de alarmă. Aceasta poate fi setată pentru ore diferite. Dacă alarma este activată, sună.

Fusul orar automat

Urmărirea timpului este un serviciu cu normă întreagă pe care mai bine lăsaţi-l aplicaţiei. Acesta arată întotdeauna ora locală exactă, indiferent de numărul de fusuri orare pe care le veți depăși.

Custom goal tracking

Stabiliți-vă un obiectiv (consumul de apă, exerciţii fizice, etc.) şi urmăriţi atingerea acestuia.

Google Pay

Metoda de plată inovatoare de la compania Google LLC. Nu aveți nevoie de un portofel sau de un card de credit pentru a plăti produsele sau serviciile este suficient ceasul D-voastră şi suportul pentru acest serviciu din bancă.

Ecran tactil

Controlați-vă ceasul la fel ca telefonul smartphone. Derulați prin meniuri și scrieţi mesajele prin atingere cu degete.

Iluminare LED

Utilizați diplay-ul ceasului ca o lanternă de urgență pentru a ilumina spațiile mici.

Microfon

Controlați ceasul cu comenzi vocale utilizând microfonul integrat.

Monitor de activitate

Urmăriți activitatea D-voastră și obțineți o prezentare instantanee a numărului de pași întreprinși, distanța parcursă și caloriile arse.

Music Control

Cu ceasurile aveți acces instantaneu la muzica preferată oricând, oriunde. Apăsați butonul de redare și scufundați-vă în tonurile care vă vor cuprinde gândurile, sentimentele și activitatea.

Music Storage

Purtaţi întotdeauna colecția d-voastră de muzică și aplicațiile muzicale la d-voastră datorită capacităţii de stocare de până la 4 GB.

GPS nedistribuit

Navigați și calculați distanța până la destinaţie cu ajutorul cipului integrat GPS.

Notificări

Ceasurile inteligente vă pot alerta cu privire la mesajele sau evenimentele primite cu un semnal sonor. Notificările pot fi configurate pentru rețele sociale, SMS, e-mail, aplicații, calendar și alarmă.

Design cu cadran personalizabil

Modificaţi aspectul cadranului rapid și ușor. Opțiunile sunt practic nelimitate și depinde doar de d-voastră dacă folosiți poza preferată sau designul cadranului unui ceas de lux.

Încărcare rapidă USB

Încărcați ceasul aproape oriunde și extrem de rapid. Încărcătorul USB cu conector magnetic încarcă bateria Li-ion la o capacitate de 80% în mai puțin de o oră.

Urmărirea activităţii inimii

Ceasul poate fi antrenorul D-voastră personal. El măsoară automat activitatea cardiacă în timpul fiecărei activități sau a antrenamentului.

Ceas smart

Ceasul smart oferă după conectarea fără fir(bluetooth) la un telefon mobil compatibil, posibilitatea de a folosi funcții și tehnologii avansate. La dotarea standard, ceasul inteligent include notificările evenimentelor, măsurătorile paşilor sau urmărirea activităților. În funcție de design, are afișaj LED, un cadran analogic (modele hibride) sau o combinație a acestor moduri de afișare a informațiilor.

Cronometru

Cronometrul permite măsurarea intervalelor de timp.

Rezistent la apă: 50M/5ATM

Ceas rezistent la apă 50M/5ATM este destinat pentru a rezista la contactul cu apă (spălătorie, ploaie), pentru înot la suprafață, fără scufundări. Gradul rezistent la apa 50M / 5ATM indica faptul standard în ISO 6425. Testele ISO includ schimbările de temperatură, adâncimea, presiunea (apă, aer), după diferite perioade de timp, în cameră și în manipularea dispozitivului ceasului.

Geam: mineral

În prezent, este cel mai răspândit tip de sticlă de ceas. Este foarte dură și are un conținut ridicat de siliciu, care se caracterizează prin rezistența ridicată la zgârieturi și abraziune. Nu înseamnă totuși că este complet rezistent la zgârieturi.

Tipul închiderii: Închidere standard

Mijloacele cele mai răspândite de fixare care se folosesc cel mai des pentru umerasele de piele și silicon. Pur și simplu închideți cataramă în găurile necesare în funcție de necesitate.

Evaluarea acestui produs

Până acum nici o evaluare.

Am o întrebare privind produsul

Până acum nici o întrebare.

Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul în primele 14 zile de la livrarea produsului. Mai mult decât atât, noi oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 12 luni (în aceleași condiții legale privind perioada de 14 zile).

Mai multe informaţii cu privire la returul produselor până în 12 luni găsiţi aici.